BAVITE SE FOTOGRAFIRANJEM? Onda možete zaraditi do 1.400 eura mjesečno

pexels.com

Posao traje od 20.-23. travnja do 1.-20. studenog. 

TIMEPHOTOGRAPHY je foto studio koji pruža usluge fotografiranja gostiju hotela na jednom od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu, grčkom otoku Rodosu, a za sezonu 2016. traži četiri fotografa (m/ž). 

Vaš zadatak je svakodnevno fotografiranje gostiju tijekom večere u različitim hotelima na otoku te prezentacija i prodaja fotografija sutradan ,a što se iskustva tiče, dovoljno je da imate barem tri do šest mjeseci radnog iskustva u fotografiranju, bilo da ste radili kao fotograf u hotelima, na kruzeru ili raznim događanjima.

Svakodnevni rad od 10 do 11 sati podrazumijeva 7 sati rada u hotelu, te uključuje i vrijeme putovanja do lokacije ili vrijeme za kratke sastanke.

Plaća se sastoji od fiksnog dijela i provizije. Fiksni dio plaće iznosi 25 eura dnevno pa tako mjesečno možete zaraditi 700 eura fiksno te proviziju od 150 pa do čak 700 eura. Plaća se isplaćuje 15. i 30. u mjesecu, dok se provizija isplaćuje svakodnevno. Po završetku sezone dobivate i bonus od 300 eura.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Poslodavac pokriva troškove zdravstvenog osiguranja te djelomično troškove smještaja, a osigurava i fotografsku opremu. [/box]

Izvor: poslovni.hr


Komentari