Agrokor traži pripravnike u marketingu, junior brand managere te grafičke dizajnere i animatore

Facebook

Agrokor za svoje tvrtke u Osijeku, Zagrebu i Poreču traži pripravnike u marketingu, junior brand managere te grafičke dizajnere i animatore.

Zanima te karijera u marketingu? Želiš biti dio uspješnog tima koji razvija najsnažnije hrvatske brendove? Imaš puno ideja i prijedloga te želiš priliku da ih pokažeš ne samo Hrvatskoj nego i potrošačima u cijeloj regiji? Kreativan si i vješt grafički dizajner ili video animator? U tom slučaju ovo je velika prilika za tebe.

Prijavi se za posao voditelja robnih marki ili pripravnika u marketingu kompanija Agrokor koncerna u Osijeku, Zagrebu i Poreču.

Agrokor kao regionalni lider u prehrambenoj industriji i trgovinskom poslovanju kontinuirano unapređuje tržište svojim inovacijama i ponudama, a to uvijek prate i razvojem mladih potencijala. Nakon velikog vala zapošljavanja proteklih godina, Agrokorove tvrtke su u posljednjih godinu dana otvorile brojne pozicije upravo u marketingu i IT-u, a trenutno svoj tim žele ojačati novim članovima na pozicijama:
PRIPRAVNIK U MARKETINGU
MLAĐI VODITELJ ROBNE MARKE/JUNIOR BRAND MANAGER
3D MODELER / ANIMATOR 2D
GRAFIČKI DIZAJNER
Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane, jer se osim za radno mjesto u Zagrebu, primaju stručnjaci u marketing odjelima Agrokorovih kompanija sa sjedištem u Osijeku i Poreču.
Vaše prijave sa životopisima pošaljite na e-mail: [email protected]

s naznakom“za natječaj – navesti radno mjesto” najkasnije do 15.3.2016. a uvjete i način prijave potražite na stranicama Agrokora.


Komentari