Zagrepčani tvrde da je na ovim mjestima najbolja kava u gradu

Facebook

Zagrebačke kavopije na svojoj listi mjesta s najboljom kavom u gradu imaju 4 kafića za koja garantiraju. 

Svi oni koji uživaju u toplim gutljajima svog omiljenog crnog napitka, jako dobro znaju što je dobra kava, ali i gdje ju popiti. Onu najbitniju kavu u danu, koja nas razbuđuje, nećemo popiti u bilo kojem kafiću, bez obzira na ugodan ambijent. Zagrebačke kavopije na svojoj listi mjesta s najboljom kavom u gradu imaju 4 kafića za koja garantiraju.

Cafe U Dvorištu (Žerjavićeva)

Ako volite dobru kavu, ovaj kafić je kao stvoren za vas. U ovom lokalu pripremi kave pridaju posebnu pažnju, a njihova terasa toliko je jednostavna i šarmantna da ćete poželjeti naručiti i drugu šalicu kave. U sklopu kafića je i pržionica Cogito Coffee iz koje izlazi jedna od najboljih zagrebačkih kava.

Poezija u Dvorištu
U Dvorištu

Express bar (Petrinjska)

Express bar uređen je u skandinavskom stilu te kao takav savršen za opuštanje uz gutljaj kave nakon stresnog dana. Omamljujući miris kave i topli ugođaj dobitna su kombinacija, a ponuda različitih vrsta kava u ovom caffe baru  neće vas ostaviti ravnodušnima. Jeste li probali Brazil, Etiopiju iili Kolumbiju?

Facebook
Facebook

Eliscaffe (Ilica 6)

Ovo mjesto je mikro pržionica i kava bar. Kava je naša strast te mi istražujemo, tvrde oni, a mi vam garantiramo da cijela njihova filozofija počiva na kavi što ćete primjetiti čim zakoračite u njihov prostor.

Facebook
Facebook

42 Coffee Co. (Vlaška 42)

Miris pržene kave osjeća se  ulaskom u ovaj lokal, a ugodna i opuštena atmosfera stvorit će idealan trenutak za popiti šalicu stvarno dobre kave. Baristi ovog lokala zanat su učili u Cafeu u Dvorištu što garantira kvalitetu, a svoju kavu nabavljaju iz pržionice Cogito Coffee.

Facebook
Facebook


Komentari