(VIDEO) Pernar objavio snimku ZET – ovog kontrola kako agresivno nasrće na građanina

Screenshot

Saborski zastupnik Ivan Pernar upravo je objavio nevjerojatnu snimku na svom Facebook profilu.  Na snimci se vide tri ZET – ova kontrolora u agresivnom obračunu s jednim mladićem. Jedan od kontrolora nagurava mladića te viče na njega uz popratno psovanje.

U komentarima se javio i mladić sa snimke i objasnio okolnosti događaja. Kako navodi, kontrolor mu je onemogućio prolaz do aparata za karte, a kad je pokušao proći pokraj njega, kontrolor je započeo s naguravanjem. Obračun se nastavio i izvan tramvaja kada je i nastala Pernarova snimka.

” Par činjenica, ušli smo oboje na Jelačiću, imao sam kartu, no kako sam ušao na sredini morao sam pored dotičnog gospodina proći kako bi došao do štekera za papirnate karte. Gospodin se nije htio maknuti sa prolaza, kada sam mu rekao da je to ilegalno počeo mi se unositi u facu i gurati me. Na to sam, naravno, odgovorio istim guranjem (što svakako nije bilo pametno od mene) i onda je nastala priča od 20 minuta a ovo je pred kraj. Gospodin je odbio pokazat značku nakon što me gurno, a ova scena je nakon što me sačekao kod obližnjeg kioska. 2 kutije cigareta, novčanik i 150 kn u ruci skupa sa jaknom a njemu je kolega držao aparat značku i zvao policiju da neko “napada kontrolora”, napisao je mladić te dodao kako je o neugodnom događaju informirao i policiju.

Policija je informirana i gospodina ću prijaviti u nadležnoj PU


Komentari