Show u ZET – ovom busu! Vratima prikliještio dijete u kolicima nakon čega je uslijedila tučnjava

Facebook

Vozač (52) ZET-ovog autobusa na liniji 123 (Črnomerec – Podsusedsko Dolje) lakše je ozlijeđen u incidentu u nedjelju kada ga je fizički napao jedan muškarac (28), potvrdila je zagrebačka policija.

Naime, glavni akteri ove pomalo nevjerojatne priče su roditelji s malim djetetom u kolicima i ZET – ov vozač.

Naime, prema priči majke djeteta, ona i suprug su uspjeli uvesti prednji dio kolica u bus, pri čemu vozač zatvara vrata i kreće s vožnjom unatoč činjenici da su dijete i kolica jednim dijelom virili iz busa.

Nakon desetak metara vozač je stao i fizički nasrnuo na roditelje, uz verbalne napade, opisuje majka, a sukob je eskalirao tučnjavom zbog čega je intervenirala policija. Na teren su izašla i kola Hitne pomoći te su utvrđene lakše ozlijede vozača, zbog čega je otac djeteta priveden. Dobio je prijavu zbog drskog ponašanja, a o kazni će odlučiti sudac za prekršaje.

Sta rec? Sta napraviti osim ubit boga u njemu?? Ulazimo sa djetetom u kolicima u bus, samo prednji dio kolica smo…

Gepostet von Mimi Damien am Sonntag, 13. Mai 2018

Inače, ovo nije prvi put da je sigurnost malog djeteta u zagrebačkom javnom prijevozu ugrožena na opisani način. Iako smo o ovakvim i sličnim događajima izvještavali u više navrata, iz ZET – a nikada nismo dobili odgovor o eventualnim rješenjima i sankcijama.

Zagrepčanka u šoku: ‘Vozač tramvaja priklještio je dijete i mene vratima te nastavio voziti!’


Komentari