Predstavljen iČelnik: Moderan softver za (grado)načelnike

Softver domaće tvrtke Libusoft Cicom omogućuje čelnim ljudima lokalne samouprave brz pristup informacijama koju su im bitne za donošenje odluka.

Tvrtka Libusoft Cicom predstavila je danas na konferenciji za medije iČelnik – domaće IT rješenje koje čelnicima županija, gradova i općina služi kao potpora u
donošenju odluka.

Možete li zamisliti svoj posao bez online alata i usluga? To više ne moraju ni hrvatski župani, gradonačelnici i načelnici – na raspolaganju im je moderan softverski alat koji pruža brz uvid u stanje poslovanja i rezultate upravljanja financijama.

Većina nas već je navikla na tehnologiju koja nam se uvukla u sve pore svakodnevnog života i poslovanja: naučili smo kako da uz njenu pomoć dobijemo bolji uvid u ono što nam se događa i iskoristimo mogućnosti koje nam otvara. A njih je tim više što je posao kojim se bavimo složeniji i važniji. Digitalna transformacija pred čelnike stavlja kompleksne zadatke.

Ogromna je količina podataka kojom svakodnevno barataju a sve češće ih trebaju i onda kada nisu u svom uredu. Zato je nastao iČelnik, izvještajni portal putem kojeg mogu brzo i jednostavno doći do svih brojki od interesa, pratiti realizaciju proračuna, kontrolirati prihode, rashode, troškove plaćanja, stanje riješenosti predmeta građana i sve relevantne financijske pokazatelje.

iČelnik je moderan softver koji se tako i koristi: podaci su u realnom vremenu dostupni na bilo kojem smartfonu, tabletu ili računalu spojenom na internet. Ovo je prva i jedina takva aplikacija na našem tržištu i u regiji. Čelnicima zorno daje uvid u promet i stanje novčanih sredstava; naplatu, promjene i stanje potraživanja, kao i usporedbu podataka s rezultatima i stanjem iz prijašnjih obračunskih razdoblja – jer prikaz trenda olakšava donošenje kvalitetnih odluka.

Preduvjet za korištenje iČelnika su strukturirane i uređene baze podataka, digitalizirano poslovanje i međusobna povezanost svih LC softverskih aplikacija. Digitalizacija vodi efikasnijem, transparentnijem i bržem poslovanju što pridonosi kvaliteti i boljem
standardu života građana.

Očito je došlo vrijeme u kojem će oni koji se brže digitaliziraju i
prihvate prednosti koje nudi tehnologija brže i prednjačiti svojim rezultatima.


Komentari