Omiljena zagrebačka slastičarna obogatila ponudu: Njihov novi sladoled ‘oborit će vas s nogu’

Facebook

Slastičarnica Orijent jedna je od onih koje spadaju u skupinu kultnih. Pitate li Zagrepčane za najbolji sladoled u gradu, zasigurno će vam, međuostalim, preporučiti i Orijent.

Specifičnost njihovih sladoleda, kao i ostalih slatkih delicija, leži u činjenici da su potpuno prirodni, bez ikakvih umjetnih dodataka. Orijent je obiteljska slastičarna, a stogodišnja receptura za sladoled u njihovoj obitelji prenosi se s koljena na koljeno.

Osim prirodnih sastojaka, Orijent se može pohvaliti i drugačijim okusima ovog hladnog deserta. Sladoled cheescake ili Fred & Ginger? Možda slatka smokva ili Mozart?

Napokon sladoled! :)Prva postava:ČokoladaVanilijaCubanaLješnjakHalvaJagodaNY cheesecakeCoffee toffeeFred & GingerMozartSchwarzwaldLa vie en rose

Gepostet von Slastičarnica "Orijent" am Donnerstag, 17. März 2016

Sve to možete pronaći U Maksimirskoj 34, a na svojoj Facebook stranici Orijent se pohvalio i najnovijom delicijom proizašlom iz njihove “slatke tvornice”.

Primamljiva kombinacija limete, meringa i graham keksa zasigurno će biti nezaobilazno osvježenje tijekom toplih dana koji nam dolaze.


Komentari