Koncert duhovne glazbe ”Progledaj srcem” u Ciboni

Tomislav Miletic/PIXSELL

Koncert duhovne glazbe ”Progledaj srcem”, četvrtu godinu zaredom, održava se u subotu, 21. travnja 2018. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović – ”Cibona” u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati.

Ovaj koncert okuplja više od šest tisuća ljudi u pjesmi, radosti i proslavi Boga, a sav prihod od prodaje ulaznica ide za produkciju programa i djelovanje Laudato televizije, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima. Uz postojeće emitiranje putem kabelskih platformi, LTV emitira i putem digitalnoga zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije, a cilj je emitiranje u svakom hrvatskom domu.

Na 4. koncertu ”Progledaj srcem” nastupaju:
ANTE CASH, BOŽJA POBJEDA, FRA IVAN MATIĆ, FRA MARIN KARAČIĆ, MIA DIMŠIĆ, RAFAEL DROPULIĆ-RAFO, S. DIJANA LONČAREK, SCIFIDELITY ORCHESTRA, SESTRE PALIĆ, SKAC ZBOR ZAGREB, VIS VERITAS AETERNA SPLIT, ZAJEDNICA CENACOLO, ZBOR MIHOVIL i ZVONIMIR KALIĆ!

Koncert će ponajviše biti zahvala Bogu za velika djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a!

Duhovne misli i poticaje uputit će don IVAN FILIPOVIĆ, duhovnik Zajednice Cenacolo.
Kroz večer će voditi MARIN PERIŠ i s. DIJANA LONČAREK.
Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.

Ulaznice po cijeni od 60 kn (parter, stajanje) i 70 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10, Mezannin
webshop: galerije.laudato.hr
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11
Croatia Records – Bogovićeva 5
Naklada sv. Antuna – Kaptol 6
Ulaznice kupljene putem Laudato webshopa možete preuzeti:
Svaki dan od 9:00 do 21:00 sat na adresi: Laudato galerija – Galerija Importanne, Trg Drage Iblera 10, Mezannin (tel: 01/46 46 888).

Na dan koncerta 21.4.2018. na blagajni KC “Dražen Petrović”, Trg Krešimira Ćosića 11, od 14:00 sati.

Ulaznice za djecu do 6 godina su besplatne, kao i za osobe s invaliditetom. Odgovore na sva dodatna pitanja oko prodaje ulaznica potražite na broju 01 46 46 888 ili mailu [email protected] .


Komentari