(FOTO) Tajnovita Plenkovićeva supruga: Evo zašto se zgodna dama skriva od medija

Photo: Lana Slivar Dominic/Hina/POOL/PIXSELL

Rijetki su oni hrvatski političari koji uspijevaju odvojiti obiteljski život od onog poslovnog, no usprkos tome što upravlja Vladom premijeru Andreju Plenkoviću to prilično dobro polazi za rukom pa tako javnost o njegovoj atraktivnoj supruzi Ani Maslać Plenković ne zna gotovo ništa.

S njime se u javnosti pojavila na svega nekoliko susreta, a ova atraktivna Dubrovkinja hercegovačkih korijena i brižna majka premijerove djece, također je žena zavidne karijere. Ljubav između ovog zanimljivog bračnog para planula je u Saboru, gdje je Ana Maslać Plenković šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Ujedno, Plenkovićeva lijepa Ana diplomirana je pravnica, a brak su sklopili još 2014.godine, nakon čega su dobili sina Maria.

Pravnica Maslać Plenković i dalje je šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale, a odgovorna je za obavljanje stručnih poslova izrade nacrta odluka, pravilnika i drugih akata iz svog djelokruga. Njezina služba, u suradnji s drugim ustrojstvenim jedinicama obavlja poslove planiranja, upravljanja i razvoja ljudskih potencijala. Sudjeluje u pripremi odgovora na tužbe u sporovima. Obavlja stručne, upravne i administrativne poslove iz djelokruga radno-pravnih poslova za zastupnike u Saboru i državne službenike i namještenike u Stručnoj službi Sabora. Prati statusna stanja dužnosnika, državnih službenika i namještenika te vodi osobne očevidnike državnih službenika i namještenika Stručne službe. Sudjeluje u izradi, donošenju i provedbi programa razvoja upravljanja i stručnog usavršavanja.

Usprkos poslovima u kojima ne može izbjeći javnost, Plenkovićeva supruga nije sklona pretjeranom pojavljivanju u medijima niti je jedna od onih koje se može sresti na zagrebačkoj špici. Ona jednostavno nema potrebu naslikavati se po špicama i inim događajima koje naši političari vole posjećivati.

Autor: Iva Međugorac


Komentari