(FOTO) Ana Tepeš nova je Kraljica Zagreba! Pogledajte atmosferu s izbora

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL
Od Zagreba su ljepše samo Zagrepčanke.

Sinoć se u 20h u KD Vatroslav Lisinski održao izbor Kraljice Zagreba za Kraljicu Hrvatske 2018. Predivne djevojke, natjecale su se za titulu kraljice Zagreba.

Anita Tepeš nova je Kraljica Zagreba!

Ovoj prelijepoj crnki sinoćnja će večer u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ostati u nezaboravnom sjećanju. Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, među četrnaest finalistica iz Zagreba i okolice, Anita je, osim svojim egzotičnim izgledom, višečlani žiri osvojila i svojom zanimljivom osobnošću. U stručnom žiriju su bili i saborski zastupnici Veljko Kajtazi i Ljubo Jurčić, vlasnik Iločkih Podruma Josip Mihaljević i nogomentna legenda Ćiro Blažević Izbor za Kraljicu Zagreba svake godine tradicionalno se održava 8. svibnja, na dan oslobođenja Zagreba. S obzirom da je taj dan poseban i za gradonačelnika Milana Bandića, svake godine potrudi se doći i predati lentu, cvijeće i nagradu pobjednici, a tako je bilo i ove godine.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Karla Kraljević, titula Druge princeze pripala je Emi Grubišić-Čabo, za Kraljicu fotogeničnosti izabrana je Kristina Ćuro, Kraljica medija je Klara Babić, Kraljica elegancije Petra Tušak, a Kraljica osobnosti Martina Serdar.

 U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćima kostimima. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje je vodila simpatična voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a zabavljali perspektivna mlada pjevačica Mia Dimšić i Boris Novković te nagrađivane plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast.
Prelijepa Anita Tepeš sudjelovat će na jubilarnom 25. izboru za Kraljicu Hrvatske 2018., koji će se održati krajem godine u Rovinju, a prije toga nas početkom srpnja čeka ljetni izbor za Kraljicu Jadrana 2018., na otoku Rabu.
Pogledajte dašak atmosfere u galeriji.


Komentari