Nakon ankete o sigurnoj kupovini Pevex je kupcima ponudio i jeftinu zaštitnu opremu te dezinfekcijska sredstva

FOTO: CROPIX

Nakon što je ispitao zadovoljstvo kupaca zaštitnim mjerama od pandemije u njegovim trgovačkim centrima, prvi hrvatski trgovački lanac Pevex je ponudio najtraženiji zaštitni proizvod i to do 3 puta jeftiniji od najviše dozvoljene cijene.

Kako bi što lakše zaštitili sebe i svoje najbliže Pevex je ponudio svojim kupcima zaštitne maske, s potrebnim certifikatom i to po znatno nižoj cijeni od najviše dopuštenih 12 kuna. Podsjetimo, nakon velikog rasta cijene zaštitne opreme u vrijeme pandemije Vlada RH je ograničila maloprodajnu cijenu na najviše 12 kuna po maski.

Za 10 komada maski OMSHIELD, koliko ih je u pakiranju, maloprodajna cijena iznosi 49,90 kuna, a za korisnike Pevex kluba cijena je još niža i iznosi 39,90 kuna po pakiranju.

Maske su se prvo počele distribuirati u Pevexovim zagrebačkim trgovačkim centrima, a od ovog tjedna su dostupne i diljem cijele Hrvatske.

U ponudi je i sredstvo za dezinfekciju ruku Infinity, koje je znatno sniženo pa 5 litara sada košta 159,90 kuna. 

‘Nije nam cilj zaraditi na ovome već ponuditi našim kupcima jeftinu zaštitu kako bi se osjećali što sigurnije u ljetnoj sezoni u kojoj će nas posjetiti turisti. Ali i kako bi što bolje bili spremni na mogući drugi val zaraze, a kojeg možemo i spriječiti ako svi i dalje budemo odgovorni i oprezni.’, izjavio je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević. 

Kupci i dalje žele zaštitu

Iako je u Hrvatskoj došlo do smirivanja situacije i dalje treba biti oprezan i odgovoran, stoji u poruci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Podsjetimo, da je zaštita od korona virusa i dalje važna za većinu građana pokazali su i rezultati Pevexove ankete na 1.158 kupaca prikupljene iz 7 trgovačkih centara diljem Hrvatske. Anketa je pokazala kako je kupcima dosta važno, prilikom odabira trgovačkog centra, provođenje mjera dezinfekcije i fizičkog distanciranja. 

Upitani o tome – koliko smatraju da bi se spomenute mjere i dalje trebale provoditi, većina ispitanika (63.6%) se složila da su one potrebne i dalje. S druge strane 36.4% ih smatra da one više nisu potrebne.

Pevex je jedini trgovački lanac u Hrvatskoj i prvi u Europskoj uniji koji je uveo termalne kamere, visokotehnološki sustav zaštite. Većina ispitanih kupaca s njim je zadovoljna, kao i ostalim mjerama dezinfekcije i zaštite koje se provode u svih 25 Pevexovih trgovačkih centara diljem Hrvatske. 


Komentari