Logobox zapošljava – Tako vam je to u agenciji!

Kako se kao mali poduzetnik probiti do medija i privući pažnju na svoj biznis, pitanje je na koje je odgovor moguće saznati već ove jeseni. Naime, agencija Logobox, full service agencija za integrirana rješenja svih oblika marketinga u suradnji s najčitanijim zagrebačkim portalom Zagreb.info priprema novi projekt.

Riječ je o zanimljivoj poslovnoj konferenciji namijenjenoj malim poduzetnicima, startupovima, novim obrtnicima te svima onima koji se trude postati prepoznatljivi, a koji će dobiti priliku iz prve ruke saznati sve o PR-u i brendiranju. Na konferenciji Logoboxa i portala Zagreb.info prisutnima će odgovore ponuditi renomirani predstavnici struke, ali i domaći poduzetnici koji su uspješno savladali lekciju brend imidža i izgradili prepoznatljiv brend i vlastitu uspješnu priču.

U Logoboxu su otvorene su pozicije za zapošljavanje, možete ih pogledati i prijaviti se ovdje.

”Suorganizacijom ove konferencije želimo podijeliti znanje i iskustvo o izgradnji identiteta koje smo dosad stekli, kao i najbolje prakse struke na području brendiranja i odnosa s javnošću, kako bismo savjetovali one kojima je to najkorisnije – nove poduzetnike i obrtnike, startapove ali i sve one koji žele izgraditi svoj jedinstveni brend“. 

,,U našem su portfelju veliki renomirani brendovi poput Hrvatske turističke zajednice, DIV Grupe, Brodosplita, Hrvatske lutrije i Burger Kinga, ali ustvari nam je uvijek posebno drago čuti feedback onih malih ili novih na tržištu – naše zadovoljne klijente čiji smo vizualni identitet i brend pomogli graditi od početka.“


Za organizaciju konferencije, izgradnju vizualnog identiteta, medijsku prisutnost i dobre digitalne rezultate klijenata Logoboxa zaslužna je mlada ekipa zaposlenika među kojima su iskusni dizajneri i kreativci, accounti i digitalci. 

Logobox tim je šarolik i svi imamo različite pozadine, interese i karaktere, ali to je ujedno i naša prednost kada radimo na generiranju ideja za nove projekte.“

Na kreativnim idejama i čuvanju reputacije klijenata tako rade pasionirani game-of-thronesovci, igračice ragbija, wannabe DJ-i i kvizaši, pa čak i tarot-majstori u nastajanju. Kao što bi rekla stara narodna, različitost je naše bogatstvo! Otvorena komunikacija i obiteljska atmosfera ono su u što ulažemo poseban trud kako bi svakodnevno uživali u poslu kojega volimo. 

Otvorene pozicije 

Želiš postati dio ovog svestranog i neobičnog tima?

Trenutno su otvorene tri pozicije na kojima Logobox traži nove zaposlenike:

Grafički dizajner (m/ž)

Specijalist digitalnog marketinga (m/ž)

Junior WordPress web developer (m/ž)

Prijavite se i pridružite mladoj agenciji i radu u opuštenoj atmosferi.

 

Komentari