ZVIJEZDA MODRIH IZNENADILA SRBIJU: ‘Nigdje mi nije bilo ljepše nego u Dinamu’

Foto: Pixsell

Dinamo je našao centarfora i to u vlastitom dvorištu nakon što je Krznar dao priliku Komnenu Andriću koju je ovaj objeručke iskoristi.

Andrić je već tri i pol sezone među Modrima, a od toga je većinu proveo ozlijeđen i na posudbama, no Srbin nije gubio vjeru u svoje sposobnosti te je ovo ljeto odbio novu posudbu i odlučio se izboriti za mjesto pod suncem u Dinamu.

Napadač je dobrim igrama i naravno golovima zadobio povjerenje trenera, i napokon može uživati u Zagrebu gdje mu je po njegovim riječima najbolje do sada u karijeri.

Nisam imao problema

Andrić jr dao intervju za medije u Srbiji u kojem je nahvalio Dinamo i Zagreb.

“Nikad ovdje nisam imao problema. To svugdje pričam, bez obzira na to što će dosta hejtera ovo prokomentirati, ali što se tiče kluba i ekipe, nigdje mi nije bilo ljepše nego u Dinamu”, rekao je Komnen, pa nastavio:

“Ne razmišljam trenutno o povratku u Srbiju, kažem, koncentriran sam samo na Dinamo, tako da nisam još razmišljao o tome, ali nikad se ne zna. Još imam ugovor s klubom, dolazi zima, sigurno ću pričati s čelnicima, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi”.

Razmišljam samo o Dinamu

“Istina je da sam jedan od omiljenih igrača u timu zato što se volim dosta šaliti, prvenstveno na svoj račun, atmosfera je odlična, momci su me prihvatili. I privatno, mimo klupskih obaveza, imam dosta prijatelja i ponavljam, nigdje mi do sada nije bilo bolje”, izjavio je Andrić.

“Što se tiče špekulacija, trenutno sam u Dinamu i razmišljam samo o njemu. Imamo pakleno težak raspored u narednih mjesec dana, moramo izvući najviše što možemo, a to je da prezimimo u Europi, ostvarimo što bolji plasman u ligi, jer igramo na tri fronta”, rekao je Komnen i završio:

“To mi je trenutno jedini cilj u glavi, ne razmišljam mnogo o odlasku, ne želim da mi ništa remeti koncentraciju i fokus, jer imam još mjesec dana igranja. U tih mjesec dana imamo deset, 15 utakmica. Kad bude došao prelazni rok vidjet ćemo što će biti”, završio je Andrić.


Komentari