ZNA SE TKO IDE U POLUFINALE: Ove ekipe borit će se za finale Kutije šibica

Foto: Vedran Tolić

Hoće li prošlogodišnji pobjednici ponovo zasjesti na vrh?

Za četvrtfinalne utkmice tražila se karta više, a kako i ne bi kada su ekipe na korak od osvajanja pehara. Za ulazak u finale 46. izdanja “Kutije šibica” borit će se ekipe CB Dobermann Zagreb i Poliklinika Milojević – Glamour Križevci te slovenski AMOZ-FINGAL d.o.o. iz Gornje Radgone i Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi.

U prvoj utkamici susreli su se Poliklinika Milojević Glamour Križevci i FS Diego Dimnjačarstvo Sopot, a očekivanu pobjedu s rezultatom 2:0 odnijela je ekipa iz Križevaca. Branitelj naslova Dobermann pobijedio je CB Garden – Optika Očalinko – PNT Croatia Zaprešić 2:1.

Treću četvrtfinalnu utakmicu odlučili su sedmerci koji su otvorili vrata polufinala Slovencima Amoz Fingal d.o.o. Gornja Radgona u polufinale i bili su bolji od varaždinskog MNK Automobil Lončara 5:4, dok je u posljednoj utakmici Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi slavila nad MB Auto PSC SV 2:1.

Kutija šibica zakoračila je u najnapetiju fazu natjecanja, a igrači osim što se bore za finale, pred publikom izvode vratolomije s loptom i pokazuju svoj talent. Polufinalne utakmice igraju se danas, a prijenos će biti na Drugom programu HRT-a u 18 sati.

U skupini veterana danas se za treće mjesto bori SOFRA, Zagreb i Konobe ZENTA, Split, a borbu za finale su izborili IPA – Zagreb i Promotionplay veterani.

U finale ženskog turnira plasirale su se ekipe MNK Futsal Super Chicks i ŽNK Osijek HNTV.


Komentari