Želite otputovati na tekmu protiv Danske? Evo koliko bi vas taj izlet koštao

Igor Kralj/PIXSELL

Želite li kao predsjednica putovati na utakmicu osmine finala, turističke agencije su spremile aranžmane, samo što nisu za svačiji džep.

U nedjelju u jutarnjim satima prema Nižnji Novgorodu, gdje se igra utakmica s Dancima, poletjet će nekoliko čartera. Procjena je kako će u njima biti od 600 do 800 navijača. Cijena jednodnevnih aranžmana kreću se od 6.600 kuna do 8.500 kuna, javlja Tportal.

Očekuje se da će predsjednica, koja je najavila da će sama platiti svoje putovanje, ići preko Ban Toursa koji je ujedno i službena agencija HNS-a. Oni imaju spremne aranžmane za 6.950 kuna i 8.500 kuna.

Povoljnije putovanje na osminu finala nude agencije Uniline, Kompas, Speranza i Palma Travel. One su udružile snage kako bi napunile čarter od 160 ljudi i sve nude isti aranžman po cijeni od 6.600 kuna.

Problem su cijene ulaznica koje se kreću od 100 do 1000 eura, a za osminu finala su ih većinom pokupovali Argentinci. Ako Hrvatska prođe Dansku iduća utakmica igra se tjedan kasnije u Sočiju, a cijene aranžmana bi trebale biti nešto niže.


Komentari