ŽELI SAMO U DINAMO: Poznati srpski napadač pred vratima Maksimira

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Dinamo je jučer produljio ugovore s Marijem Šitumom i Dinom Perićem koji su se obvezali na dugogodišnju vrijednost Dinamu. Uprava Modrih sada je u pregovorima s Dominikom Livakovićem i Danijem Olmom, kojima su ponuđeni novi izdašniji ugovori kako bi ih se pokušalo uvjeriti da ostanu na Maksimiru što dulje. Međutim, ispod radara prolazi potencijalni veliki transfer Dinama. Naime, bivši napadač Liverpoola i Benfice Lazar Marković pred vratima je kluba iz Maksimirske 128.

Marković uporno odbija sve ponude iz Srbije, Turske i Kine jer mu je velika želja da dođe u Dinamo. Uprava kluba stavila je transfer na čekanje jer treba vidjeti kako će se riješiti situacija s Olmom. Marković bi u Dinamo došao bez odštete, a polivalentan je igrač jer može igrati na više pozicija u ofenzivi. Plaća bi mu bila oko 800 tisuća eura. Ali čeka se rasplet situacije u veznom redu.

Modri žele napasti Ligu prvaka ove sezone, a za to će im svakako trebati Olmo jer bez njega Dinamo izgleda znatno lošije. Posljednja informacija je ponuda Wolverhamptona od 25 milijuna eura za mladog Španjolca. Međutim, ždrijeb se naklonio Modrima pa su vrata Lige prvaka sve bliže. Možda to zasad zadovolji Olma koji bi s Dinamom u ovom trenutku bio favorit protiv svakoga, čak i protiv Young Boysa. Možda je vrijeme za Dinamov plasman u Ligu prvaka.

Komentari