ZBOG HAJDUKA SE RASPRAVLJAO S TORCIDOM I BIO U BOLNICI! Sada stiže na Maksimir!

Foto: Pixsell

Nakon teškog poraza od Rijeke u Kupu i ostavke Damira Krznara, na klupu Dinama privremeno je sjeo Željko Kopić. Kopić će se tamo zadržati barem do zime, a ovisno o rezultatima, možda i dulje.

Kopić je do sada bio direktor omladinske škole Dinama, gdje je naslijedio upravo Krznara, a sada ponovno sjeda u ‘njegov’ stolac, ali ovaj je jako vruć za razliku od prijašnjeg.. U nedjelju će debitirati na klupi Dinama i to u najvećem hrvatskom derbiju – protiv Hajduka.

A da debi bude slađi, Kopić je u svojoj karijeri bio trener Hajduka i tamo je proveo turbulentno razdoblje. Raspravljao se s Torcidom, završio na hitnoj, a onda otišao iz kluba.

Debi protiv starog kluba

Kopić je od studenog 2017. godine do rujna 2018. bio trener Bijelih, a tamo su mu odmah ‘zamjerili’ što je bio član Dinama u juniorima. Svjestan je bio i on da će ga zbog toga prozivat pa je odmah poručio:

“Došao sam u dom Hajduka i Torcide, sada sam najveći navijač i najveći vojnik Hajduka”, pričao je sada novi trener Dinama.

A nakon nekoliko lošijih rezultata i poraza od Rudeša na Kranjčevićevoj u svibnju 2018. godine, Kopić je stao pred Torcidu i pokušao se obraniti. Nije mu bilo lako, ali očito je zaradio poštovanje kod navijača Hajduka.

“Imao sam potrebu komunicirati i riješiti par stvari s navijačima. Došli su opet u velikom broju, daju nam podršku svugdje gdje idemo. Izgubili smo utakmicu, razmijenili smo par riječi i sve je OK, ide se dalje”, rekao je tada.

Taj mu je razgovor vjerojatno odgodio otkaz, ali ne zadugo. Ipak, navijači Hajduka neće mu oprostiti što se družio s Igorom Štimcem koji je otvoreno govorio protiv udruge Naš Hajduk. Uslijedio je otkaz, a koliko je cijela situacija uzdrmala Kopića govori i činjenica da je završio u bolnici zbog ‘pritiska u prsima.’

Nakon toga je otišao na Cipar, a 2020. godine se vratio u Dinamo i preuzeo omladinsku školu. Okolnim putem je došao do glavne klupe na Maksimiru, a protiv bivšeg kluba imat će priliku pokazati što može.


Komentari