ZAVRŠNICA VELIKE UTRKE! Cilj joj je u Zagrebu, a na snazi će biti posebna regulacija prometa

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove godine utrka CRO Race nudi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazi kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Šesta etapa utrke kreće u nedjelju 2. listopada iz Svete Nedelje u 10:50 sati, cilj je u Zagrebu, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 14:36 i 14:55 sati, nakon čega će se proglasiti i ukupni pobjednik ovogodišnjeg CRO Racea.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na šestoj etapi Sveta Nedelja – Zagreb vrijedit će 2. listopada od 10:30 do 17:00 sati na ruti: Sveta Nedjelja – Samobor – Kerestinec – Lučko – Buzin – Velika Gorica – Žitnjak – Dugo Selo – Vrbovec – Rakovec – Sveti Ivan Zelina – Soblinec – Zagreb. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3CmrvgP.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 2. listopada od 10:30 sati u Zagrebu, nakon čega će se proglasiti ukupni pobjednici ovog natjecanja za najmlađe sudionike.


Komentari