Završio je treći dan Europskog prvenstva: pogledajte rezultate naših reprezentacija!

FOTO: Beach Handball Croatia

Završio je treći dan Europskog Prvenstva u rukometu na pijesku koje se održava u Poljskoj. Naše reprezentacije su odradile grupne faze te su se i muška i ženska selekcija plasirale u četvrtfinale koje će se igrati sutra. Danas su po rasporedu žene imale samo jednu utakmicu i to protiv Portugala, dok su muški odigrali utakmice protiv domaćina Poljske i reprezentacije Francuske.

Žene su odigrale utakmicu s Portugalom i nakon raspucavanja pobijedile 2:1. Nakon prvog veoma uvjerljivog seta gdje su ostavile portugalke bez šanse, naše djevojke su doživjele potpuni raspad u drugom setu te dale Portugalu šansu da se vrati. Nakon 8 serija raspucavanja, vratarka Petra Lovrenčić obranom je osigurala četvrtfinale koje će igrati sutra protiv domaćina Poljske.

Muški su se relativno lako obračunali sa Poljskom i Francuskom. U obje utakmice rezultat je bio 2:0 u korist naše reprezntacije. Sa Poljskom jedino je bio napet drugi set kada su pokušali priprijetiti našim pjeskašima, ali su naši rutinirano odigrali utakmicu do kraja. Sa Francuskom slična priča. Osim početnog zvižduka, moment je bio u potpunosti na strani Hrvatske koja je izgledala nadmoćno.

Sutra naši pjeskaši igraju utakmicu protiv Mađarske.


Komentari