‘ZAŠTO ME STALNO PITATE ZA NJEGA’? Prosinečkog strašno naživciralo pitanje o Dinamovoj zvijezdi!

Matija Topolovec/PIXSELL

Izbornik nogometne reprezentacije BiH, Robert Prosinečki, objavio je u petak popis igrača za oglede protiv Austrije i Španjolske, a na medijskoj konferenciji bilo je podosta nervoze.

Prosinečkog su ispitivali zašto je pozvao dvojicu igrača mlade reprezentacije, Amera Gojaka i Ermedina Demirovića, ali upitan je i zašto u momčadi još uvijek nema sjajnog Dinamova igrača, Izeta Hajrovića.

“Gojak je bio najbolji igrač uz Demirovića u mladoj reprezentaciji. Jedan od njih će u narednim godinama biti vođa ove reprezentacije. Nadam se da će u budućnosti biti još takvih igrača. Što se konkretno ove utakmice tiče, neće igrati nijedan od prve minute, koliko god novinari smatrali da Gojak, recimo, treba biti u prvoj postavi”, rekao je Prosinečki, prenosi Avaz.

Potom su ga pitali za Hajrovića i to ga je dosta naživciralo.

“Zašto me stalno pitate za Izeta? Višća je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji koje imamo. Meni je iznenađenje što Duljević igra u Dresdenu. On ima kvalitet za puno veći klub. Izet Hajrović tri godine nije igrao. Igra dobro u posljednje vrijeme i ne znači da neće biti na spisku. Naredne godine imamo utakmice svaki mjesec. Dinamo igra dobro, Izet igra dobro i ne znači da ga neću zvati”, zaključio je Prosinečki.

Autor:Bruno Herljević


Komentari