ZAŠTO IZBORNIČE, ALI ZAŠTO? Nećete vjerovati tko je drugi suparnik Hrvatske na pripremama za Euro

Facebook

Nakon što je dogovorena pripremna utakmica sa San Marinom, uslijedio je u potpunosti nelogičan izbor druge pripremne utakmice.

Početkom travnja, možemo slobodno reći, šokirali smo se odabirom prvog suparnika u pripremnim utakmicama za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj. Izbor je neočekivano ili bolje rečeno, nerazumno, pao na San Marino. Pretpostavljalo se kako je izbornik možda htio osigurati barem jednu utakmicu u kojoj će ležerno moći izrotirati sve reprezentativce i podići im malo samopouzdanje, ali onda je uslijedio, u potpunosti, nejasan odabir drugog pripremnog susreta. Čačič i kompanija iz HNS-a odabrali Republiku Moldovu.

Razumno bi bilo da je drugi protivnik neka barem malo jača reprezentacija koja bi simulirala Španjolsku, Češku ili Tursku, iako bi oba susreta to trebala simulirati, ali Moldova sigurno neće imati tu svrhu.

Screenshot
Screenshot

Naime, susret Hrvatske i Moldove igrat će se 27. svibnja u Koprivnici koja će tako po prvi puta u povijesti ugostiti utakmicu reprezentacije. Spomenimo i kako je reprezentacija već igrala prijateljsku protiv Moldove još tamo 2008. godine, kada je slavila 1:0 pogotkom Nike Kovača.


Komentari