Započeli radovi na uređenju nogometnog igrališta NK Prečko: Kreće se u potpunu rekonstrukciju igrališta, pomoćnih objekata, tribina, rasvjete,…

foto. Dominik Gluhinić

Danas su započeli radovi na uređenju nogometnog igrališta NK Prečko, koji obuhvaćaju potpunu rekonstrukciju i sanaciju igrališta, pomoćnih objekata, tribina, rasvjete, komunalne i prometne infrastrukture kao i izgradnju novog kolnog i pješačkog prilaza sa istočne strane Petrovaradinske ulice sa izvedbom parkinga za klupske potrebe, gdje ce biti osigurano 29 parkirnih mjesta. Ukupna vrijednost investicije je cca 8.750.000,00 kuna sa PDV-om.

foto: Dominik Gluhinić

Teren NK Prečko je u devastiranom stanju i već 20-ak godina vapi za sanacijom. U ljetnim i suhim mjesecima nije adekvatan za igru, a pogotovo u jesenskim i zimskim mjesecima kada i manja količina kiše u potpunosti ne omogućava korištenje terena i kada su djeca prisiljena odlaziti u ostala zagrebačka naselja i koristiti njihove terene.

foto:Dominik Gluhinić
foto:Dominik Gluhinić
foto:Dominik Gluhinić

Prečko ne samo da je po broju stanovnika najveći Mjesni odbor u Zagrebu i RH već je po broju stanovnika veći od 50% Gradova u RH i nije dopustivo da njegovi stanovnici već 20-ak godina nemaju adekvatan nogometni teren. Brojni sastanci i pregovori sa gradskim uredima konačno su urodili plodom.

foto:Dominik Gluhinić
foto:Dominik Gluhinić
foto:Dominik Gluhinić
foto:Dominik Gluhinić

Nastavljamo dalje graditi i raditi na boljitku našeg Prečkog za dobrobit svih njegovih stanovnika, jer mi svi to svojim davanjima u vidu poreza, prireza i ostalih nameta itekako zaslužujemo, poručuje Dominik Gluhinić predsjednik Mjesnog odbora.

‘Plavi’ dečko iz Sesveta uz bok svjetski poznatim klupskim velikanima: Izabran za najboljeg igrača godine!

 


Komentari