ŽAPCI BRANE TITULU: Vaterpolisti Mladosti idu po prvi ovogodišnji trofej, nemojte propustiti utakmicu!

Foto: Mladost

Vaterpolisti Mladosti ovog vikenda brane naslov pobjednika Kupa Hrvatske. Završnica natjecanja igra se u Rijeci, a ‘Žapcima’ će u polufinalu protivnik biti domaćin Final Foura Primorje.

Susret se igra u subotu u 18.30, a prije toga svoj polufinalni dvoboj odigrat će dubrovački Jug i splitski Jadran (17 sati).

Mladost u Rijeku odlazi na krilima uspjeha u Regionalnoj ligi. Na kvalifikacijskom turniru u Beogradu zabilježili su pet pobjeda i suvereno osvojili prvo mjesto u Skupini ‘A’, a niz uspješnih rezultata žele nastaviti i ovog vikenda.

“Mobilizirani smo i fokusirani da odemo do kraja i osvojimo Kup kao i prošle sezone. Očekuje nas teško polufinale protiv Primorja koje je u Beogradu pokazalo, od svih pet utakmica, da su vrlo dobar i zahtjevan protivnik. Ako jedna momčad ima negativnu gol razliku minus osam u pet poraza znači da su bili vrlo blizu pobjedama ali na kraju nesretno izgubili. Shvatit ćemo ih vrlo ozbiljno i da tu prvu prepreku prebrodimo te da u finalu, a mislim da će nas tamo dočekati Jug, budemo pravi i borimo se onako kako znamo. Uz kvalitetu koju posjedujemo, nadam se dobroj igri i ponovnom osvajanju Kupa!”, izjavio je uoči FInal Foura trener Zagrepčana Zoran Bajić.

Optimist i je i kapetan Mladosti Luka Bukić.

“Završili smo s polufinalnim turnirom Regionalne lige, bilo je dosta naporno, ali uspjeli smo izboriti završnicu. Sada se okrećemo Final Fouru Kupa Hrvatske, gdje se nadam da možemo odigrati još dobrih utakmica i obraniti naslov!”, poručio je.

Finalna utakmica na rasporedu je u nedjelju u 17:30, a sve utakmice završnice kupa prenosit će HTV na drugom programu.


Komentari