ZANIMLJIVA IZJAVA LEGENDE DINAMA: ‘Obara rekorde jer mu je cilj otići u Dinamo’

Foto: Twitter

Tomislav Ivković došao je u Borac iz Banja Luke na poziciju sportskog direktora, ali je ubrzo zasjeo na klupu, a prvi test će mu biti glavni pretendent za titulu Zrinjski.

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović bio je u nekim kombinacijama za trenera Dinama nakon odlaska Krznara, a po Ivkoviću to mu je i dalje glavni cilj u budućnosti.

“Zrinjski je u odličnoj seriji, obaraju sve rekorde. Žele ih i dalje rušiti, kako bi Biblija bio najbolji strijelac. Moj prijatelj Jakirović obara rekorde jer mu je cilj otići u Dinamo”, rekao je u najavi BiH derbija Ivković.

Kontakti u Međugorju

“U zajedničkim razgovorima s osobama tamo blizu Međugorja je u kontaktu, pa se nada da će nešto od toga biti”, izjavio je Ivković i potvrdio javnu tajnu bliskosti Mamića i trenera Zrinjskog.

Što se samog susreta tiče Ivković je naravno vjeruje u pobjedu Borca:

“Njima svaka čast, maksimalan respekt, ali ja vjerujem u svoje igrače, u svoju ekipu. Mi isključivo moramo razmišljati o sebi, da mi budemo pravi, da uđemo maksimalno koncentrirani, agresivni u utakmicu, da im ne dozvolimo da igraju njihovu igru”, rekao je Ivković pa zaključio:

“Želim da igramo nogomet i da uživamo“, rekao je Ivković.

Komentari