Zaklada ‘Vatreno srce’: Reprezentativci večeras skupljaju novac za riječku Kliniku za pedijatriju

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u danas u Zagrebu, a večeras će igrači i stručni stožer “pojačani” brojnim zvijezdama i osobama iz javnog života sudjelovati na humanitarnoj večeri za Zakladu Vatreno srce.

Akcija se održava večeras uz prijenos uživo na Drugom programu HRT-a, a za bogat zabavno glazbeni program pobrinut će se brojna imena hrvatske glazbene scene i mladi glazbenici iz popularne emisije A strana.

Nina Badrić, Petar Grašo, Giuliano, Jelena Rozga, Matija Cvek, Antonela Đinđić, Vjekoslav Ključarić i Eni Jurišić uz svoje najpopularnije hitove izvodit će i najdraže pjesme “Vatrenih” te osigurati pravi glazbeno scenski spektakl.

Sredstva će se prikupljati donacijama i putem call centra, a cjelokupan iznos ovogodišnje akcije bit će doniran Klinici za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida koja godišnje primi gotovo 13 tisuća malih pacijenata te za akciju Korak u život koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje.

Prošlogodišnjom je akcijom osigurano pet petogodišnjih stipendija koja mladima djeci slabijeg imovinskog stanja i bez odgovarajuće skrbi omogućava nastavak akademskog obrazovanja nakon završetka srednje škole.

Hrvatski reprezentativci pozvali su sve građane da podrže akciju pozivom na poseban broj telefona 060 9002 koji je aktivan od 1. studenog do 1. prosinca. Cijena poziva je 6,25 kuna. Svoje donacije građani mogu uplatiti i na žiro račun Zaklade Vatreno srce – HR6323600001102058431.

Komentari

loading...