Zagrebom zavladala prava košarkaška euforija: ‘Dat ćemo sve od sebe da vratimo trofej Ciboni’

FOTO: Facebook/ KK Cibona

Cibona u četvrtak, 1.lipnja u 20 sati igra 5. odlučujuću utakmicu doigravanja za Prvaka Hrvatske protiv gradskog rivala KK Cedevite.

Zagrepčani, ljubitelji košarke, bilo profesionalci ili kvartovski Kobeji i Saqovi, napokon su došli na svoje. Cibosi i Cedevitaši igraju majstoricu, a trofej gotovo da nikad nije bio bliže Vukovima. Za petu utakmicu zagrebačkih velikana traži se i ulaznica više, a ko za vraga, broj istih je ograničen. Već sada klub je zaustavio prodaju kako bi ostalo dovoljno ulaznica za građane koji će ih kupovati na sam dan utakmice. Blagajna KC “Dražen Petrović” biti će otvorena do 17 sati, stoga nabavite karte na vrijeme.

Trener Damir Mulaomerović uoči susreta: “Vidim da je u gradu zavladala prava košarkaška atmosfera. Karata gotovo da i nema. Interes za utakmicu je veliki, već dugi niz godina nije tako bilo. Mi se spremamo polako. Sanirali smo sitne ozljede. Spremni smo i sutra ćemo izaći na teren maksimalno motivirani. Publika koje će biti u velikom broju sigurno će nam u tome pomoći. Glupo je nešto prognozirati, ovo je finale. Činjenica je da smo u ovakvim situacijama ove sezone bili dobri. Vjerujem u svoje momke i na kraju neka pobijedi bolji.”

Na trenerove riječi nadovezao se Željko Šakić: “Da nam je netko rekao na početku sezone da ćemo imati 2-2 i odlučujuću utakmicu na domaćem terenu objeručke bismo to prihvatili. Zahvalio bih ovim ljudima koji nas bodre i koji će doći sutra u dvoranu. Dat ćemo sve od sebe da prekinemo ovaj post od 5 godina i vratimo trofej u klub.”

Utakmicu u direktnom prijenosu možete pratiti na HRT 2 i TV Arena Sport.


Komentari