Zagrebaši stigli do treće pobjede u SEHA ligi: U dvojci Doma sportova pala Metaloplastika

foto: PPD Zagreb

Rukometaši PPD Zagreba svladali su šabačku Metaloplastiku sa 30-25 (19-12) u utakmici 6. kola skupine B SEHA lige odigranoj u utorak u zagrebačkom Domu sportova.

Zagrebaše su do treće pobjede u četiri odigrana dvoboja u SEHA ligi predvodili David Mandić i Matej Hrstić sa po četiri pogotka, dok su po tri puta precizni bili Zlatko Horvat, Valentino Ravnić, Kristian Bećiri i Josip Vekić. Kod gostiju je najefikasniji bio Aleksa Kljajić sa pet golova.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba
Prvo poluvrijeme je bilo bolje s naše strane. Ni drugi dio nije bio loš, ali pokušao sam rotirati sastav s nekoliko igrača koji nisu toliko aktivni na obrambenoj strani terena, koliko bih želio da zajedno pronađu svoje mjesto na terenu, što ih čini se sužavalo u jazbinu, ali srećom uspjeli smo lako privesti utakmicu. Sada se okrećemo utakmici protiv Elveruma.

Gašper Hrastnik, igrač PPD Zagreba
Dobra igra za nas, vidno bolje prvo poluvrijeme te nešto sporije drugo, ali na kraju smo uspjeli sigurno odnijeti pobjedu, što je i najvažnije.

PPD Zagreb je pobjedom zasjeo na drugo mjesto u skupini B sa devet bodova iz četiri utakmice, dok vodeći Telekom Veszprem ima 12 bodova iz pet nastupa. Devet bodova, ali iz pet utakmica, ima i trećeplasirani Tatran Prešov.

U skupini A vodi Motor Zaporožje sa 15 bodova, a drugi je Vardar sa 12 uz utakmicu manje.


Komentari