NAŠI SREDNJOŠKOLCI OSVOJILI SVJETSKU BRONCU: XIII. puca od ponosa, bravo momci! (VIDEO)

Facebook

Na Svjetskom srednjoškolskom prventsvu u futsalu momčad zagrebačke XIII. gimnazije osvojila je treće mjesto. 

Malonogometna momčad zagrebačkih gimnazijalaca, na čelu s trenerom Tomislavom Kramarićem, osvojila je u subotu, 9. travanja, treće mjesto na prvenstvu u Poreču, nakon žestoke utakmice protiv Nizozemske.  Način na koji su igrači Marko Kozar, Darijo Brkić, Hrvoje Lovrečki, Filip Glavić, Sven Hojski, Lovre Knežević, Ivan Šteko, Luka Viduka, Petar Čujić, Toni Kolega, Fran Lukić, Anđelko Čuljak uz nevjerovatnu potporu svih raspoloživih snaga u Poreču ali i Zagrebu, izborili ovako visoki plasman, dokaz je da je ovo bilo više od igre. Nizozemsku su nadigrali rezultatom 1:0.

Facebook
Facebook/Doček gimnazijalaca prošao je veselo, a ispred gimnazije okupili su se roditelji i kolege učenici.

Ekipa XIII. gimnazije bila je jedna od dviju momčadi koje su u Poreču branile hrvatske boje, a do bronce su došli pobjedivši Francusku (2:1), Cipar (3:0), Belgiju (5:5) i Kosovo (6:2), dok su poraz doživjeli samo od Irana.

Trojica filmaša XIII gimnazije bili su istovremeno dio izvršnog tima Svjetskoga školskog prvenstva u futsalu na kojem je XIII. gimnazija osvojila broncu pa se slobodno može reći da je XIII gimnazija „nosila“ prvenstvo na svim terenima, nogometnom i snimateljskom.

Dočekali ih ponosni roditelji i kolege

Treći na svijetu…

Posted by XIII. gimnazija Zagreb on Samstag, 9. April 2016

Doček ekipe koja je još jednom potvrdila sportske uspjehe XIII. gimnazije iz Zagreba i vratila Hrvatsku među prve tri malonogometne momčadi svijeta, organiziran je pred XIII. gimnazijom jučer, 10. travnja, u 13.13 sati u prisustvu profesora, roditelja, učenika, te čitave ekipe uključujući ravnatelja Želimira Čečuru, profesoricu Anu Đordić te trenera Tomislava Kramarića na najsportskiji način: zajedništvom i pozitivnim nabojem.


Komentari