Zagrebačke odbojkašice zaustavljene nakon četiri uzastopne pobjede

press

Drže prvo mjesto mini lige.

Ovog vikenda zagrebačke Amazonke Odbojkaškog kluba Olimpik ipak su poražene od ekipe HAOK Rijeka CO i to nakon četiri uzastopne pobijede. Dugo najavljivana derbi utakmica u Dvorani Mladosti Rijeka bila je sve osim derbija. Domaćini HAOK Rijeka CO zasluženo je pobijedlia gošće iz Zagreba rezultatom 3:1 (25:27,25:21,25:21,25:17).

Usprkos osvojenom prvom setu ekipa Olimpika u preostalim dijelovima igre nije pokazala svoju do sada potvrđenu kvalitetu koja je zasigurno nedostajala u preostala tri seta koja su pripala
Riječankama. Domaćini su iskoristili prednost domaćeg terena i pred tristotinjak gledatelja zasluženo osvojili tri velika poena. Usprkos ovom porazu, OK Olimpik se plasirao na visokom prvom mjestu u mini ligi u kojoj će prve četiri ekipe iz Prve lige razigravati za ulazak u Super ligu.

Trener Amazonki, Tomislav Đurković kratko je izjavio: “Čestitke ekipi Rijeke na odličnoj igri i zasluženoj pobjedi. Nakon dobro odigranog prvog seta u nastavku utakmice previše smo griješili što se u ovakvoj utakmici ne smije. Protivniku smo poklanjali previše i prekidali svoja razdoblja dobre igre. Slijedi nam analiza utakmice, korekcije na treningu i priprema za sljedeću utakmicu koju igramo u nedjelju”.

Utakmica posljednjeg kola Prve lige zagrebačke Amazonke igraju u SD Trnsko s ekipom OK Kostrena iz Rijeke u nedjelju, 19. veljače 2017. s početkom u 15,30 sati.


Komentari