Zagrebačka Meghan Markle ljubi našeg Vatrenog: Samozatajni par ipak ponekad izađe na ‘scenu’

Instagram

Da je ljubav u zraku znaju naš zadarski nogometaš Dominik Livaković i njegova djevojka Zagrepčanka Helena Matić koji su se prošetali zagrebačkim ulicama s psićem Cruzom.

Još tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, lijepa klizačica zaradila je nadimak “hrvatske Meghan Markle”, a Livakovićevo srce osvojila je još prije dvije i pol godine. Svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, a tek ponekom objavom na društvenim mrežama izazovu lavinu komentara i oduševljenja, što nije izostalo na zadnjoj fotografiji koju je Dominik objavio na Instagramu, piše Večernji.

Ispod objave uslijedio je niz komentara zadivljenosti i podrške mladom paru s komplimentima kojima se pridružio i Danijel Subašić sa emotikonima srca.

 

View this post on Instagram

 

? @jelaphotos

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

“Jako smo samozatajni! Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo”, rekla je Helena svojedobno za medije. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a Helena tvrdi da to nije bila ljubav na prvi pogled.

“Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled”, bila je rekla.

Inače, ova studentica industrijskog dizajna bavila se umjetničkim klizanjem u Zagrebačkim pahuljicama i, kako je jednom prilikom rekla, nada se da će svoju dizajnersku strast pretvoriti u posao. Objave na društvenim mrežama svjedoče tome da par voli putovati i da se brinu za slatkog psića imena Cruz. Istaknuli su jednom prilikom da s njim vole otići u duge šetnje i da kad god imaju više slobodnih dana preferiraju otići do Dominikovog rodnog Zadra.

 

View this post on Instagram

 

@helenamatic ❤️

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on


Komentari