ZAGREB JE ODAHNUO, A ONDA JE PUKLO! Dani Olmo OSTAJE, ali u svemu tome ima jedna velika caka!

Foto: Jan De Meuleneir / Photonews via Getty Images

Iako na utakmici 30. kola domaćeg nogometnog prvenstva nije bilo njihovih najvatrenijih navijača, Dinamo je u Koprivnici proslavio jubilarni 20. naslov prvaka Hrvatske. Za dvanaestu od trinaest zadnjih titula bila je dovoljna bilo kakva pobjeda, a zagrebačka je momčad to ostvarila protiv Slaven Belupa rezultatom 1:0. Golom Amera Gojaka prvenstvo je odlučeno.

Nakon susreta bilo je važno čuti što misle trener Nenad Bjelica, ali i glavni Dinamovi igrači. Jedan od takvih je svakako uzdanica kluba, Španjolac Dani Olmo. Već se neko vrijeme licitira s desecima milijuna eura koji bi se mogli vezati uz njegovo ime u nadolazećem prijelaznom roku.

Ipak, Olmo je sam potvrdio da će u Dinamu ostati kroz čitav kvalifikacijski ciklus za Ligu prvaka. Baš poput svojedobno još nekih važnih igrača koji su se novim klubovima s Maksimira priključivali u poodmakloj fazi kolovoza, nakon završetka onih pustih kvalifikacijskih pretkola.

“Uvijek dajemo sve od sebe kako bismo se borili za Ligu prvaka. Ostajem, a onda ćemo vidjeti što će biti…”, znakovito je rekao Dinamov Katalonac.


Komentari