ZADNJI SUSRET VATRENIH U OVOJ GODINI! Evo gdje možete pratiti susret s Gruzijom iz Pule

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Nakon što su pobjedom protiv Slovačke u posljednjem kolu kvalifikacija izborili nastup na Euru, Vatrene očekuje sraz s Gruzijom u Puli, a utakmicu će gledatelji moći pratiti na specijaliziranom zabavnom kanalu Nove TV, točnije na Doma TV-u od 18.00.

Utakmicom s Gruzijom započet će  pripreme za EURO i borba za još nekoliko upražnjenih mjesta i nepoznanica koje Dalić ima u rosteru Vatrenih. Očekuje se da će u Puli istrčati kombinirani sastav, a već se zna da će kapetan Luka Modrić propustiti susret jer se već vratio u Madrid i klupskim obvezama u Realu. Vatrene bi na teren kao kapetan trebao povesti Ivan Perišić a očekuje se da će od prve minute u veznoj liniji istrčati Milan Badelj i Mateo Kovačić, a priliku će vjerojatno dobiti i Mario Pašalić. Vjerojatno i u određenoj mjeri i Dinamov Mislav Oršić iako njega kao i Hajdukova Josipa Juranovića koji konkurira za desni bok već u petak očekuje međusobni okršaj u derbiju Dinama i Hajduka. Vidjet ćemo kako će Dalić posložiti i zadnju liniju naše momčadi. Lovren i Vida imaju pravo nastupa no i oni će vjerojatno propustiti današnji okršaj s Gruzijcima.

Gruzija je za Hrvatsku uvijek bila neugodna te smo ih u obje utakmice u kojim smo igrali jedva pobjedili. U Tbilisiju je 2011. godine završilo 1:0 za njih, u Splitu  2:1 za Vatrene, preokretom u finišu, nakon što su Gruzijci dugo vodili.

Očekivani sastavi:

HRVATSKA: Livarković – Bartolec, Škorić, Ćaleta-Car, Barišić – Badelj, Kovačić – Perišić, Pašalić, Oršić – Rebić

GRUZIJA: Lorija – Kakabadze, Kašija, Grigalava, Hočolava – Kankava, Kiteišvili – Šengelija, Kazaišvili, Gvailija – Kvilitaja

Dok će Dalićevi junaci u prvom poluvremenu derati travu na Aldo Drosini, gledatelji Nove Tv moći će uživati u seriji ‘Crni biser’, inače turskoj telenoveli o ‘zaljubljenom paru čija će se beskrajna ljubav naći na kušnji kada neočekivane prepreke stanu između njih’, dok će se u drugom poluvremenu u istom terminu emitirati glavni Dnevnik.

Utakmicu Vatrenih moći ćete gledati na Doma TV-u odmah po završetku serije ‘Kosti’.


Komentari