Zadnje kolo rukometne Premijer lige: Još ništa nije gotovo!

FOTO: MRK Sesvete

Ovaj vikend odigrat će se posljednje utakmice sezone u Premijer ligi za rukometaše. Još ništa nije gotovo tako da nas očekuje zanimljiv vikend pun dobrih utakmica.

U ligi za prvaka međusobni okršaj Nexe-a iz Našica i PPD Zagreba odlučivati će o novom/starom prvaku države. PPD je favorit, ima dva boda prednosti ispred Našičana te igra na domaćem terenu. Dubrava će ugostiti Poreč, a pobjednik te utakmice biti će nagrađen trećim mjestom u ligi. Spačva iz Vinkovaca već je ranije osigurala 5 mjesto jer je Umag trenutno bez bodova te ovaj susret nema neki rezultatski značaj.

Velika gužva je u ligi za opstanak gdje se 2 kluba bore za opstanak u premijerligaškom društvu. Sesvete i Rudan iz Labina očajnički trebaju pobjede kako bi ostali u ligi. Rudan ide u goste prvaku donje lige Gorici, dok Sesvete ugošćuje Rudar iz Ruda koji je već ispao. Nešto lakši zadatak za Sesvečane, ali Rudar se sigurno neće predati. Pobjedom ili eventualnim porazom zapečatit će se sudbina tih klubova. Zamet i Varaždin će se boriti za drugo mjesto tablice za ostanak.


Komentari