ZABRANJEN IM JE DOLAZAK: Pripadnici Fan Cluba neće moći na utakmice Dinama

Youtube

Neki i do godinu dana ne smiju na utakmice.

Nakon sukoba koji je prethodio utakmici Dinama i Juventusa izrečene su zaštitne mjere zabrane dolaska na utakmice. Zabrana se odnosi na pripadnike Fan Cluba Bad Blue Boys, a na utakmice neće moći njih 25 i to na periode od mjesec do godine dana. Neki ne smiju samo na sportske susrete, a ostali se ne smiju ni približiti  stadionu u prstenu od 200 metara.

Dva navijača privedena su naknadno, prepoznavanjem na stadionu, zbog tučnjave s talijanskim navijačima na okretištu Borongaj.

Nakon sukoba su procurile i snimke istog, a policija je morala koristiti pendreke i suzavac, dok su huligani kod sebe imali baklje. Interventni policajci brzo su smirili situaciju, a tri osobe su ozlijeđene.

Još 22 osobe privedene su nakon utakmice. Kada su se prilikom silaska s tribine susrele dvije frakcije Boysa, došlo je do sukoba koji policija nije spriječila. Tijekom utakmice bilo je mirno jer je grupica fanclubovaca ogromnom tampon zonom odijeljena u kut od tisuća Boysa koji su prekinuli bojkot. Zaraćene frakcije već dugo uzaludno ratuju i na ulicama.

>>> PROCURILA SNIMKA HULIGANSKOG OKRŠAJA: Sukobili se Dinamovi i Juventusovi navijači, letjeli kolci i baklje (VIDEO)


Komentari