KAKO SPORTAŠI SLAVE BOŽIĆ? Mališan naše skijaške legende rastopit će vam srce (FOTO)

Facebook
Oni znaju kako uživati.

Većina naših sportaša iskoristila je slobodne trenutke da provede Božić s obitelji i najmilijima, a najljepše želje za blagdane svojim obožavateljima uputili su putem društvenih mreža.

Tako je Blanka Vlašić videoporukom svojim navijačima poželjela sretan i blagoslovljen Božić, a nogometaš Ivan Rakitić uživa u društvu kćerke i trudne supruge. Međutim, fotografija našeg najpoznatijeg skijaša Ivice Kostelića postala je pravi hit na Facebooku, a obožavatelji ove skijaške legende na ovaj prekrasan prizor nisu ostali ravnodušni.

Sretan BožićMerry Christmas Gleðileg jólVesel BožičJoyeux NoëlFrohe WeihnachtenBuon NataleWesołych Świąt

Posted by Ivica Kostelic on Freitag, 25. Dezember 2015

Nikola Kalinić,  najbolji hrvatski napadač ove polusezone također je oduševio s fotografijom ispred bora.

Sretan i blagoslovljen Bozic svima! Buon Natale a tutti!????????

A photo posted by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Dejan Lovren objavio je pak samo fotografiju svog prekrasno okićenog božićnog drvca, a Luka Modrić poručio je: ”Sretan i blagoslovljen Božić svima od mene i moje obitelji. Neka Vam duh Božića napuni srca toplinom i ljubavlju”.
Braća Valent i Martin Sinković, svjetski prvaci u dvojcu na pariće, čestitali su Božić uz svoju fotografiju s natjecanja, a Sandra Perković je poručila: ”Dragi moji prijatelji, svima vam od srca želim sretan i blagoslovljen Božić. Provedite ga u krugu svojih najmilijih . Bas kao i ja”, napisala je.

Dragi moji prijatelji, svima vam od srca želim sretan i blagoslovljen Božić .Provedite ga u krugu svojih najmilijih . Bas kao i ja 󾔓🏽󾔐󾔒󾌬

Posted by Sandra Perković on Freitag, 25. Dezember 2015

 

A photo posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on


Komentari