VUKOVI SU POKAZALI ZUBE: U Draženovom domu odigrali zaostalu utakmicu protiv Alkara

Foto: KK Cibona

Cibona i Alkar su u Draženovom domu odigrali zaostalu utakmicu 16. kola HT Premijer lige. Vukovi su slavili rezultatom 99-88.

Cibona je na svojoj strani imala čak petoricu ‘dvoznamenkastih igrača’. Zabio je 22 poena Planinić, 16 Drežnjak ( 4sk, 4as, 4ukr), po 14 su zabili Novačić i Prkačin s tim da je mladi kapetan tome dodao i 10 skokova pa je ostvario dobule-double učinak, i 11 je zabio Radovčić (4sk, 4as). Vrijedi istaknuti kako su gosti bili izrazito šuterski raspoloženi pa su tako trice gađali sa 70% učinka (14/20). Na utakmicu je stigao i novi igrač Jakov Mustapić.

Vladimir Jovanović:
Čestitam svojim momcima na pobjedi. Znali smo da će biti teško, ipak je to treća utakmica zaredom u napornom ritmu. Trebali smo se mentalno dobro pripremiti da zaboravimo utakmice sa Splitom i to smo uspjeli. Radimo puno, učimo putem i idemo dalje. Već nas za vikend čekaju dvije utakmice.

Mateo Drežnjak:
Nakon dvije teške utakmice ušli smo u utakmicu baš umorni. Mučili smo se kroz cijelu u utakmicu no najbitnije je da smo uspjeli pobijediti. Težak nas raspored tek čeka i idemo utakmicu po utakmicu.

Damir Milačić:
Znali smo da je Cibona sigurno umorna nakon utakmica sa Splitom, no to je kapacitet abaligaške ekipe i oni bez problema mogu odigrati i ovu utakmicu s nama. Sigurno da su bili maksimalno motivirani baš zbog ta dva poraza. Mi smo otpočetka imali mnoštvo problema, znali su igrači biti u izolaciji pa izađu iz izolacije pa se razbole. Mene veseli to što su moji dečki danas došli pobijediti. Cibona je bolja, zasluženo je pobijedila, ali meni je najbitnije da nemamo kalkulacija. Šuterska večer je bila takva, puno treniramo i došlo je na naplatu.


Komentari