Vukovi spremni za nove pobjede: ‘Imali smo veliku sreću’

FOTO: Facebook/ KK Cibona

Cibosi će spremni ući u novu sezonu.

Košarkaši Cibone završili su 10-dnevni ciklus priprema na Rogli. Vukovi su visinske pripreme iskoristili za što bolju fizičku pripremu pa su uglavnom jutra bila rezervirana za kondicijske treninge u prirodi, dok se u poslijepodnevnim satima treniralo u dvorani.

Uz naporne treninge Vukovi su pronašli vremena i za opuštanje, druženje i team building u prekrasnom sportskom centru Rogla, uživajući u sadržajima koje centar nudi.

Trener Slobodan Subotić kao i cijeli stručni stožer, zadovoljan je prvim ciklusom priprema:

“Napravili smo sve što smo planirali napraviti u ovih 10 dana na Rogli. Moj stručni stožer i ja smo jako zadovoljni, pogotovo načinom na koji su dečki odradili treninge. Imali smo veliku sreću da se nitko nije ozlijedio. To je veliki plus.”

Prvi strateg Vukova otkrio i planove momčadi nakon povratka s Rogle.

” Vraćamo se u Zagreb gdje ćemo odraditi finalni dio priprema. Počinju pripremne utakmice i turniri. Tu ćemo vidjeti gdje smo i kako smo radili te što još treba ispraviti do početka domaćeg prvenstva i ABA lige,” izjavio je Subotić.

Vukovi će po povratku u Zagreb dobiti dva dana za oporavak, a potom se vraćaju treninzima i prvim pripremnim utakmicama odnosno turnirima. Početkom rujna Cibosi će u Mađarsku gdje ih očekuju dvije prijateljske utakmice, a potom turinir u Istanbulu te sredinom mjeseca turnir u Mostaru.


Komentari