Vukovi kompletni: Rozić i Cleveland se priključili momčadi

FOTO: Facebook/ KK Cibona / Ilustracija

Dosta je promjena u momčadi.

Košarkaši Cibone od prošlog tjedna u punom su pogonu i marljivo se pripremaju za novu sezonu. Trenira se dva puta dnevno, ujutro i navečer, a spas od vrućine potražili su i na obližnjem Sljemenu gdje su odradili jutarnji trening.

Posljednja dva dana Cibosi su pod vodstvom kondicijskog trenera Milijana Nikolića odradili testiranja i sistematske preglede pred početak sezone.

Momčadi su se priključili i kapetan Marin Rozić te Amerikanac Melvin Cleveland, dok će se Langston Hall po dogovoru priključiti krajem tjedna.

Kapetan Marin Rozić uoči nove sezone: “Dosta je promjena u momčadi u odnosu na prošlu sezonu. Došli su novi Amerikanci i neki novi igrači. Trener, koji je ime i prezime u europskoj košarci, provjerena je kvaliteta te ga ne treba posebno predstavljati. Drago mi je što je gro prošlogodišnje ekipe zadržan. Dojma sam da će taj prošlogodišnji štih vladati i dalje u Ciboni” izjavio je kapetan Vukova te zaključio kako je prerano za prognoze: “Dosta je mladih igrača u ekipi, neki su igrači još na probi. Prerano je za prognoze. Prošlo je ljeto, dobro smo se odmorili i sutra krećemo na Roglu. Vjerujem da će ova sezona biti bolja i stabilnija bez turbulencija kao proteklih godina.”

Vukovi će boraviti u Zagrebu do 10.kolovoza kada se sele na Roglu gdje će odraditi 10-dnevne pripreme.


Komentari