Vukovi jurišaju u Šibenik na Jolly JBS

FOTO: Facebook/ KK Cibona

Cibosi su motivirani u spremni na borbu.

Utakmicom protiv Krke Cibosi su završili ovosezonsko natjecanje u regionalnoj ligi te se sada okreću domaćem prvenstvu i natjecanju u Europi.

Prvi izazov pred kojim se nalaze je utakmica domaćeg prvenstva, gostovanje kod neugodnog Jollyja. Protivnik od kojeg su Vukovi dva puta izgubili ove sezone, prvi put u Draženovom domu, a potom u polufinalu Kupa Krešimir Ćosić.

“Vrlo bitna utakmica za nas. Prva od teških gostovanja koje ćemo imati u ovom periodu. Sada kad je ABA liga završena možemo se fokusirati na domaće prvenstvo. Jolly nas je dobio dva puta ove sezone. Respektabilan protivnik. Igraju na domaćem terenu, ali mi imamo svoju šansu. Dolazimo motivirani i spremni da odigramo jednu dobru utakmicu i pobijedimo,” najavio je utakmicu trener Damir Mulaomerović.

Igrač Nik Slavica uoči susreta s Jollyjem posebno je motiviran: “Čeka nas teško gostovanje u Šibeniku. Jolly je odlična momčad, dobro posložena, koja igra brzu košarku. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo ovu utakmicu i vratimo im za poraz u Kupu.”

Utakmica se igra u srijedu, 15.ožujka, u 18 sati na Baldekinu, a direktan prijenos možete pratiti na Arena Sportu.


Komentari