VREBAJU GA TALIJANI! Dinamo nakon pet godina prodaje svoju zvijezdu, tek sitnice dijele ga od potpisa

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Desni bek, 25-godišnji Petar Stojanović, uskoro bi mogao napustiti Dinamo. Slovenski je reprezentativac u Maksimir stigao još na ljeto 2016. godine, a od tada je za Modre u 186 utakmica zabio dva gola i upisao 18 asistencija.

Prema pisanju Sportskih novosti, Dinamo je u pregovorima s novim talijanskim prvoligašem Empolijem, a Modri bi za Stojanovića mogli dobiti oko milijun i pol eura. Kada je dolazio iz Maribora plaćen je dva milijuna eura, a ugovor mu ističe na ljeto 2024. godine.

Stojanović je već trebao otići u Italiju za vrijeme priprema u Sloveniji, no onda se ozlijedio Sadegh Moharrami, pa su Modri odustali od prodaje.

Ipak, ispostavilose da Iranac nije teže ozlijeđen, pa je Stojanović dobio zeleno svjetlo za odlazak te su sada pregovori u završnoj fazi.

Inače, Dinamo će u petak od 18:55 otvoriti novu sezonu HT Prve lige. Modri u obranu naslova prvaka kreću utakmicom protiv Slaven Belupa, a nakon njih, od 21 sat igra i njihov najveći konkurent iz prošle sezone Osijek koji dočekuje Šibenik.


Komentari