(VIDEO)Dinamu se vraća igrač koji je pokazao ‘srednjaka’ navijačima

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Čini se da se Dinamu sprema ljeto povratnika. Naime, nakon vijesti da se po treći put vraća Sammir, izgledno je da s njime dolazi i Portugalac Paulo Machado (32).

On je Maksimir napustio prošlog ljeta i potpisao s Deportivo Avesom, ali tamo nije bio sreće za njega jer mu nisu produljili ugovor koji je aktivan do 30. lipnja 2018. godine. Po svemu sudeći Machado se želi vratiti u Dinamo, a viđen je i na finalnoj utakmici Kupa u Vinkovcima. Navodno su pregovori s Upravom kluba već u tijeku.

Machado je u srpnju 2014. godine napustio Olympiacos za 1,8 milijuna eura, a u Maksimiru je dočekan kao zvijezda i ogroman potencijal. Isto tako su ga tretirali, a čak su mu dali i kapetansku traku. Nažalost, povjerenje kluba i navijača nije opravdao u 116 službenih nastupa za zagrebački klub, iako je za to dobio priliku na nekoliko pozicija.

Bivši portugalski reprezentativac iz Maksimira je otišao kao rezerva i nakon što se za vijeke vjekova zamjerio navijačima Modrih. Naime, iznervirali su ga zvižduci s tribina te je prilikom izmjene na utakmici protiv Moldea, publici na tribinama pokazao srednji prst.

Dugo se ispričavao za takav ispad, ali navijači mu nisu i neće mu oprostiti, a da stvar bude još gora po njega, kažnjen je s ogromnih 100 tisuća kuna.

Machado trenutno vrijedi 700 tisuća eura, ali ako se uspije godovoriti s Dinamom, u Zagreb stiže bez transferne odštete.

Autor: Željka Orešković


Komentari