(VIDEO) ZBOG PURGERA, RIJEČANA, ŠAKA, NOGU, BOCA I LETVI: Hajdukovom poletarcu prijeti DRAKONSKA KAZNA!

Screenshot

Jednom je, sad već poprilično davno, Josip Šimunić na Maksimiru uzeo mikrofon i pjevao. Tog trenutka njegova je nogometna karijera završila. Deset utakmica reprezentativnog ‘lađenja’ zbog ustaških/starohrvatskih pozdrava, pročitajte to kako želite.

Naravno da karijera Stanka Jurića neće biti gotova nakon što je protekle subote pobjedu Hajduka nad Rijeku na Poljudu proslavio penjanjem na Torcidinu ogradu. Tamo je i on pustio glas i poveo klapu sa sjevera u pjesmu: “I Purgera i Riječana, i šakama i nogama i bocama i letvama – sve za našeg Hajduka”. U ovom drugom dijelu strofe nema ništa sporno. Ali, problem su šake i noge, kao i boce i letve kojima bi mladi Jurić rado udarao i Purgere i Riječane.

Stvar je ovoga tjedna došla do Disciplinske komisije Hrvatske nogometne lige. Sudac Alan Klakočer vjerojatno neće baš ozarena lica gledati na slučaj, naročito stoga što ga je u svoj zapisnik fino uveo i delegat ogleda 30. kola domaćeg prvenstva, Darko Kolesarić. A kad delegat nešto uvede u tefter, tu spasa nema. Slijedi kazna.

Zatražio je sudac Klakočer očitovanje Stanka Jurića i pogledao dodatni delegatov izvještaj u kojem stoji i sve ono što je na utakmici radila Torcida. Ima tu i njihovih svakakvih povika, kao i pirotehnike. Bit će čestitiki na Poljudu… Ali, kao da je to nekakva vijest.

Kaznu za Jurića i Hajduk doznat ćemo kroz par dana.


Komentari