(VIDEO) VRSALJKO DIVLJAO NAKON UTAKMICE: Vatreni potpuno izgubio glavu, prozivaju ga za pljuvanje

Foto: Screenshot Twitter

Atletico Madrid oprostio se od ovosezonske Lige prvaka ispadanjem nakon dvije utakmice protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu, a uzvrat odigran u Madridu imao je i jako ružan kraj. Nakon što su gosti iz Engleske s 0:0 u drugoj utakmici osigurali prolazak dalje, došlo je do incidenta u tunelu u kojem je svoju ulogu imao i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, bivši jaki adut Dinama.

Desni bek Vatrenih i Atletica nije igrao u madridskoj utakmici, no pamtit će ga se po sukobu s protivničkim igračima dok su obje momčadi išle prema svlačionicama. Na snimci se vidi kako Vrsaljko gađa protivnike bocom, spominje se da se najviše ‘zakačio’ s Kyleom Walkerom, a osim što je hrvatski reprezentativac gađao protivnike, spominje se i njegovo pljuvanje u smjeru igrača Man Cityja.

Policija imala posla

Sve je na terenu krenulo sa sukobom u koji je Atleticov crnogorski stoper Stefan Savić ušao s protivničkim igračima, najžešće s Jackom Grealishom. Savić se nije smirio niti u tunelu, a potom je glavnu ulogu u sukobu s protivnicima preuzeo Vrsaljko, kojeg su teškom mukom zaustavljali da ne dođe do igrača engleskog kluba.

Na putu prema svlačionicama reagirala je i tamošnja policija, sprječavajući teži sukob poslije utakmice u glavnom španjolskom gradu.

Kako će reagirati Uefa?

Poslije ovakvog završetka četvrtfinalnog ogleda Man Cityja i Atletica, incidentnim krajem mogla bi se pozabaviti i Uefina disciplinska komisija. Na terenu i na putu prema svlačionicama je sve ipak nekako privedeno kraju, no posljedice tek treba dočekati, možda i za hrvatskog reprezentativca zbog njegove uloge koju su zabilježile kamere.


Komentari