VIDEO: Vatreni imaju poruku za sve nas!

Youtube: Hrvatski nogometni savez

Hrvatski reprezentativci – kapetan Luka Modrić, dokapetan Ivan Rakitić i ostatak Vatrenih, danas su trebali otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali kao i svi mi, vrijeme trenutno provode doma sa svojim najbližima.

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, HNS i Vatreni odlučili su snimiti video te u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo poslati upute za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa, sa završnom porukom koja je jednako važna koliko je i jednostavna – ostanite doma, koju je uputio kapetan reprezentacije i najbolji igrač svijeta 2018. godine, Luka Modrić.

U videu sudjeluju svi igrači s popisa za turnir u Dohi te izbornik Zlatko Dalić.

Podsjetimo, HNS je već pokazao razumijevanje za ozbiljnost situacije rano reagiravši s odgodom svih nogometnih natjecanja, a delegacija Saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom i izbornikom Zlatkom Dalićem odlučila se za dobrovoljnu samoizolaciju nakon što su u Amsterdamu boravili na istom događaju sa zaraženim predsjednikom Srpskog nogometnog saveza. Pozivaju sve građane i organizacije na maksimalnu odgovornost, ozbiljnost i poštivanje svih mjera koje propisuju nadležne državne institucije kako bismo zajedno što prije prebrodili ovu krizu.

Pogledajte video:


Komentari

loading...