ZLATNA MLADEŽ ZAGREBAČKOG NOGOMETA OSTALA BEZ NASLOVA: Bayern slavio 2:0

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamova mladež ipak je ostala bez naslova.

Nakon 0:0 na poluvremenu, Bayern je poveo na otvaranju drugog dijela. Strijelac za 1:0 u 46. minuti bio je Wriedt. Konačni rezultat postavio je Shabani u 90. minuti.
 
Mladi Dinamovci grupnu fazu završili su na drugom mjestu skupine A s bodom manje od Southamptona, kojemu su za poraz u skupini uzvratili velikom pobjedom u polufinalnom dvoboju (3:1).

U skupini su svladali West Ham i Porto, a u četvrtfinalu su bili bolji od Tottenhama, javlja HRT.

Rezervna momčad Dinama večeras od 20 sati u Londonu, i to na Millwallovom stadionu igra veliko finale Premier League International Cupa. Protivnik sastavu Igora Jovičevića je minhenski Bayern. Prijenos s Dinamovog Youtube-kanala možete pratiti i na našem portalu.

Momčad Igora Jovićevića osvojila je drugo mjesto u skupini sa Southamptonom, West Hamom i Portom, da bi u nokaut fazi pobijedila Tottenham i Southampton. Drugu Dinamovu momčad je za ovaj finale pojačao i Nikola Moro kojeg je Nenad Bjelica pustio u London, pa će Dinamo igrati u sljedećem sastavu:

Horkaš – Šutalo, Gvardiol, Franjić – Gogić, Ćuže, Moro, Gjira, Barišić – Šipoš, Marin.

“Ovaj finale je kraj jedne lijepe priče i bajke koju smo zaslužili. Sama pomisao na osvajanje takvog pehara puni nas optimizmom i samopouzdanjem. Kompetitivni smo, zasluženo smo u finalu, a do njega smo došli protiv velikih momčadi koje su po svemu ispred nas”, rekao je trener Jovićević.

 


Komentari