(VIDEO) TRENER HRVATSKOG NAPADAČA POLUDIO! ‘Začepi, nemaš pojma o nogometu! Samo prodaješ priče u studiju!

Bilo je poprilično burno nakon sinoćnje utakmice talijanske lige u kojoj su Inter i Juventus na San Siru u derbiju kola odigrali 1:1. Već ste na našem portalu imali prilike vidjeti spektakularnu koreografiju domaćih navijača kojom su se posprdali s ispadanjem torinske “Stare dame” u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa. Mogli ste “baciti oko” i na fenomenalan pogodak Interovog veznjaka Radje Nainggolana kojim je domaćin došao u vodstvo…

A sad i malo detalja nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Kako je to i inače običaj, ode se u studio u kojem analitičari i gosti raspravljaju o viđenom na utakmici. U studiju talijanskog Sky Sportsa našao se Daniele Adani, nekadašnji Interov nogometaš i povremeni, epizodni talijanski reprezentativac. On je rekao kako je trener Juventusa, Max Allegri glavni krivac za Juventusov posrtaj od nizozemske mašine.

Kad je Allegri čuo Adanijeve optužbe, krenuo je verbalni rat.

“Meni kažeš da sam ja teoretičar? Zašuti Adani, ti si najveći teoretičar. U studiju si sad, a nikada nisi trenirao momčad. Sjediš iza svog stola, čitaš tamo neke svoje knjige, ali ne znaš ništa o detaljima ovog sporta. Ja sam osvojio šest naslova Serie A čovječe, šest”, rekao je ljutiti Allegri prije nego što je predao mikrofon dalje i otišao.

Pogledajte detalje iz talijanskog studija.


Komentari