(VIDEO) TORCIDA ĆE PODIVLJATI NAKON OVIH PRIZORA! Pogledajte što su dinamovci pjevali u utrobi Poljuda

Screenshot Instagram

U susretu 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Splitu svladao Hajduk sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Gavranović u 26. minuti.

Vratar Hajduka Posavec nije dobro reagirao na slobodan udarac s više od 30 metara kojega je izveo Oršić, on je kratko odbio loptu na koju je najbrže reagirao Gavranović i proslijedio ju u mrežu.

Hajduk je utakmicu okončao sa 10-oricom jer je u 77. minuti zbog udaranja Šunjića isključen Caktaš. Šunjić je povlačio Caktaša za dres, a kako slabi sudac Batinić nije odmah označio prekršaj, Caktaš je reagirao i otvorenim dlanom udario suparnika u lice.

Hajduk je bio aktivnija momčad većim tijekom susreta, no nije uspio stvoriti niti jednu priliku za pogodak iz igre, najveće prijetnje stvorio je nakon prekida, ali njegovi igrači niti jednom nisu bili precizni. S druge strane, Dinamo se orijentirao na protunapade iz kojih je stvorio nekoliko lijepih prilika, no jedini gol postigao je nakon kiksa Posavca.

Splitski sastav opravdano se može tužiti i na suca koji u dva navrata nije pokazao na bijelu točku u njegovu korist. Na samom početku utakmice Šunjić je startao na Tudora, no Batinić je ostao nijem dok je u zamoj završnici dvoboja Šunjić igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a osječki sudac je opet ostao nijem.


Nakon utakmice uslijedilo je ludo slavlje u utrobi Poljuda, orilo se ‘Volim te Dinamo’.

 

dinamdin

Komentari

loading...
-->