(VIDEO) Sprema se borba godine: UFC objavio najavu za okršaj Miočića i Cormiera

Facebook

Uz glazbenu podlogu Beethoweenove “Mjesečeve Sonate”, najavljen je povijesni revanš između Stipe Miočića i Daniela Cormiera u teškoj kategoriji. Tako je UFC nazvao možebitnu borbu godine koja će se održati 17. kolovoza u Anaheimu, u saveznoj američkoj državi Kalifornija, piše Gol.hr.

Glavni program UFC-a 241 moći ćete pratiti u noći sa 17. na 18. kolovoza na našem portalu GOL.hr, kao i u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV.

Cormier se vraća u dvoranu gdje je doživio svoj najteži, kasnije poništeni poraz, dok Miočić dolazi u Kaliforniju po ono što smatra svojim.

“Bolji sam borac i tu sam da to dokažem”, rekao je Miočić, na što je Cormier odgovorio: “Dobio je svoj revanš, a sad ću mu napraviti isto što i prošli put.”

“Napravio je stvari koje nije nitko nikad prije njega, ali uvjeren sam da nije dovoljno dobar da me pobijedi”, poručio je Cormier te nadodao:

“Ponovno ću pobijediti Stipu Miočića i ovog puta ga neću svladati samo u oktogonu. Ovog puta ću ga uništiti. Napravit ću mu nešto što će jako dugo ostati u njemu.”

”Borim se cijeli život i ovdje sam da ga razbijem i ponesem svoj pojas”, izjavio je bivši prvak.

Daniel Cormier, jedini uz Randyja Couturea koji je držao poluteškaški i teškaški pojas, u slučaju nove pobjede zacementirao bi status jednog od najvećih, za mnoge i najvećeg borca svih vremena.


Komentari