(VIDEO) SJAJAN POVRATAK NAJSKUPLJEG DINAMOVCA! Prekrasno pogodio, pa na kraju žrtvovan!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Marko Pjaca nedavno se vratio se na teren u dresu Torina nakon ozljede lista zbog koje ga nije bilo gotovo pola dosadašnje sezone. Bio je to još jedan u nizu problema koji su značajno utjecali na karijeru najskupljeg igrača Dinama u povijesti, a nedugo po povratku, Pjaca se istaknuo vrlo lijepim golom u utakmici 15. kola Serie A protiv Empolija.

Tražeći svoj povratak na nekadašnje pozicije, između ostalog, i u hrvatskoj reprezentaciji, bivši dinamovac se u novom nastupu u talijanskom prvenstvu upisao na semafor u 15. minuti krasnim golom za 2:0

Pjacin krasni prodor u sredinu kaznenog prostora i mirnu realizaciju pogledajte – ovdje.

Zamijenjen u prvom poluvremenu

Svojim golom, Pjaca je povisio Torinovu prednost koju je zabivši za 1:0 u 10. minuti donio Tommaso Pobega.

Torino je u 32. minuti ostao bez isključenog Wilfrieda Singa, a to se odrazilo i na Pjacin nastavak utakmice, s izlaskom u 35. minuti, ubrzo nakon što je Empoli golom Simonea Romagnolija smanjio na 2:1.

Hrvatski trener ga žrtvovao

Ivan Jurić, hrvatski trener na klupi torinskog kluba, povukao je nekadašnjeg dinamovca iz igre kako bi ojačao obranu uvođenjem kosovskog igrača Mergima Vojvode. No, Torino do kraja ipak nije izdržao s čovjekom manje na terenu. U 72. minuti je za konačnih 2:2 zabio Andrea La Mantia.

Pjaca je počeo susret i igrao je do 35. minute, a Jurić ovom prilikom nije dao minutažu Josipu Brekalu. Hrvatski reprezentativac pratio je utakmicu s klupe.


Komentari