(VIDEO) SIJEVALI UDARCI NA TERENU U ZAGREBU: Veliko slavlje domaćih, pamtit će se i ove scene

Foto: Screenshot

Nogometaši Trnja su ukupnom pobjedom nad Hrvatskim vitezom iz Posedarja nakon dvije utakmice osigurali nastup u Drugoj nogometnoj ligi, o čemu smo već pisali, a dok je utakmica trajala, dogodila se i jedna ružna scena u kojoj su sudjelovali igrači obje momčadi.

Sve je krenulo nakon oštrog starta igrača gostujuće momčadi nakon kojeg je nogometaš Trnja ostao ležati, a potom, nastao je veliki metež s naguravanjem i razmjenom udaraca. U njemu je najteže posljedice pretrpio jedan igrač Trnja koji je nakon naleta protivničkog nogometaša pao na tlo. Ovu situaciju je na Facebooku približila stranica CrneKese, uz opis da se, osim u golovima, moglo uživati i u dodatnom sadržaju.

 

Podnijeli žrtvu za završno slavlje

Scene koje prikazuje ova snimka daje poruku da su se igrači Trnja itekako žrtvovali za ovu pobjedu, što borbom na terenu, a u spornoj situaciji s gužvom, i pretrpljenim bolovima nakon starta i udarca igrača protivničke momčadi.

Na kraju, veselila se cijela momčad, a s njom i Danijel Pranjić, nekadašnji igrački adut hrvatske reprezentacije, koji danas vodi Trnje s klupe.

 


Komentari